Biblionet Drenthe

leonievanderwerf.jpgBiblionet Drenthe
Lenie van der Werf
voorzitter Raad van Bestuur, algemeen directeur

Biblionet Drenthe heeft goede ervaringen met Hinke Vroom Coaching & Consultancy. Wij waarderen haar aanpak van coachingstrajecten of de bespreking van een meer strategisch vraagstuk. De samenwerking is professioneel en vooral de analytisch en oplossingsgerichte benadering is een sterk punt.

Cobra Medical BV

jim_sannes.jpgCobra Medical
Jim Sannes
directeur

Cobra Medical werkt sinds april 2008 samen met Hinke Vroom Coaching & Consultancy.
Deze begeleiding en coaching van Hinke hebben we als zeer waardevol ervaren.
De prettige en duidelijke manier van werken van Hinke heeft mij persoonlijk, en daarnaast ook Cobra Medical absoluut op een hoger niveau gebracht.We zijn nog steeds met een traject bezig, waarbij ook een individuele verdieping niet uit de weg wordt gegaan.

Gemeente Oldambt

herman_groothuis_small.jpgGemeente Oldambt
Herman Groothuis
projectleider

Hinke Vroom heeft een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van de nieuwe gemeente Oldambt. Zij heeft in 2008 en 2009 ruim 30 workshops begeleid en dat zijn bij haar geen vrijblijvende praatsessies: aan het einde van iedere sessie moest men aan mij als projectleider en beoogd gemeentesecretaris concrete producten presenteren. Hinke is daarbij als geen ander in staat deelnemers door confrontatie en doorvragen te stimuleren, waarbij ook veel wordt gelachen!

Bij de start van de nieuwe gemeente in 2010 hebben wij Hinke opnieuw ingeschakeld. Met name haar frisse en opgewekte toonzetting hebben mij erg aan gesproken.

Gemeente Aa en Hunze

marleen_tent.jpgGemeente Aa en Hunze
Marleen Tent
gemeentesecretaris / algemeen directeur

Hinke is sterk in procesbegeleiding en verbeter- en verandertrajecten. Zowel individueel als in teamverband analyseert ze snel, spiegelt ze scherp en constructief en geeft ze collega's en mij concrete handvaten om, vanuit onze ambities, dingen anders en beter te doen. Hinke is voor ons de kritische buitenboordmotor die helpt om niet weer terug te vallen in onze oude manier van werken en denken én die de versnelling brengt.

OSGMetrium

pieter_zondervan.jpgOSGMetrium
Pieter Zondervan
directielid

Hinke heeft als interimmanager onze adviseurs gecoacht effectiever hun doelstellingen te formuleren en realiseren. Hinke doet dat op een vriendelijke en duidelijke wijze waarbij de nodige confrontatie wordt toegepast indien nodig. Maar dat altijd met respect voor ieders normen en waarden.

Wat mij daarbij opviel is dat Hinke in korte tijd scherp analyseert. Het was een drie maanden durende zinvolle samenwerking!

Andere opdrachtgevers

Andere opdrachtgevers van Hinke Vroom Coaching & Consultancy zijn:

Gemeente Assen
Gemeente Groningen
Gemeente Meppel
Gemeente Noordenveld
Waterschap Noorderzijlvest
Wetterskip Fryslân
ZINN